FESTİVALE GELEN GRUPLAR MABBAS RÖPORTAJI RADAR LIVE GÜNLÜĞÜ
<$BlogDSalı, Temmuz 11, 2006 <$BlogI
Türkiye' nin en büyük açık hava festivali Rock N Coke yine yapacağını yaptı ve bizi süper gruplarla buluşturmaya karar verdi. 2-3 Eylül 2006 'da 3 senedir olduğu gibi yine Hazerfen hava alanında harika 2,5 gün geçirecek müzik severler. Festivale gelen gruplar şu şekilde;















Festivale gelen Türk gruplar ise; Duman, Şebnem Ferah, Yüksek Sadakat, Vega, Hayko Cepkin, Ogün Sanlısoy;

Burn sahnesini şenlendirecek isimler; Tiga, Danny Howells, Tangun, Hyper Live, The Glimmers, Aydilge, Demi, Direc-t, Mabbas & Stylist, Headman, Ali & Ozan, The Rogers Sisters, Portecho ve West Hand Girls.

Ayrıntılı bilgi için;Rock N Coke;

Bilet almak için;Biletix

Şimdi elbette müzik dinlemeyi kafa sallamaktan ibaret sanan bazı sabit fikirli siyah adamlar diyeceklerdir ki(hatta ekşi sözlükte diyorlar ki) Gogol Bordello kim, Mercury Rev de nerden çıktı, Kasabian geliyosa manavian ve bakkalian da gelsin falan. Müziğin nereye gittiğine dair zerre bilgisi olmayan ve yeniliğe kapalı bu bünyeler bi zahmet festivale gelip de kalabalık yapmamalarını rica ediyoruz, onları Rock Republic gibi festivallere davet ediyoruz. Yurtdışındaki müzik sektöründen bi haber, sürekli olarak "hani rock festivaliydi bu" diyip duran bu insanlar, rock' ın diğer anlamalrı için bi zahmet seslisozluk.com a girmeliler.

Esen kalın.
Pedro
"ROCK N COKE 2006"© 2006 'Alternation' All Rights Reserved

Comments: mac book pro

This page is powered by Blogger. Isn't yours?